Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی روستاییان عشایر با اشاره به دارایی‌های صندوق گفت: دارایی ما با احتساب قرارداد «اطلس‌مال» به 9500 میلیارد تومان می‌رسدکه مقرر شد 40 درصد از سهم خود را در این زمینه به بانک انصار بفروشیم.

به گزارش خبرنگار اجتماعی خبرگزاری آنا، محمدرضا رستمی در مراسم تودیع و معارفه مدیرعامل صندوق بیمه اجتماعی کشاورزان، عشایر و روستاییان گزارش عملکرد سه ساله فعالیت خود در این صندوق را ارائه و بیان کرد: در سال 93 که این صندوق را تحویل گرفتم با مشکل زیرساخت‌های IT و منابع انسانی روبه‌رو بودیم در حالی که صندوق‌های بیمه به این مسایل وابسته هستند، برهمین اساس اصلاحات بسیاری در این حوزه صورت گرفت و از کارشناسان و متخصصان خبره در این حوزه استفاده کردیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه وضعیت معیشتی مستمری‌بگیران این صندوق را که قدری مهجور مانده بودند را مرتفع کردیم، افزود: زیرساخت‌های ‌IT را با همت گروه کارشناسان راه اندازی کردیم و طرح جامع IT تهیه شد، زیرا پیش از این سرورهای نرم افزاری خارج از صندوق بود و جمع آوری سوابق بیمه شدگان به سختی صورت می‌گرفت.

رستمی با اشاره به تحت پوشش بودن یک میلیون و 650 هزار نفر بیمه شده روستایی و عشایر در این صندوق یادآور شد: در ابتدای کار دولت فقط یک میلیون نفر بیمه شده داشتیم و رشد 60 درصدی بیمه شدگان را در دولت تدبیر و امید و رشد 40درصدی را در دوره مدیریت من شاهد بودیم البته امسال اعمال سقف سنی بیمه شدگان نیز مورد توه واقع شد.

وی ادامه داد: 50 هزار نفر مستمری‌بگیر شامل بازماندگان متوفی، از کارافتاده و بازنشستگان پیش از موعد داریم و بازنشستگان نیز از سه سال بعد مستمری خواهند گرفت. متاسفانه تعدادمستمری بگیران متوفی و از کارافتاده‌ها رشد داشته که این خبر خوبی نیست.

مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی روستاییان عشایر با تاکید بر اینکه این صندوق بیمه اجتماعی و حمایتی است، افزود: دولت 10 درصد حق بیمه روستاییان و عشایر را می‌پردازد، البته مشکلات مالی دولت را می‌دانیم اما امیدواریم و انتظار داریم که سطح حمایت‌های دولت از این قشر افزایش یابد.

رستمی از پرداخت حقوق معوقه بیمه‌شدگان این صندوق در هفته گذشته خبر داد و گفت: با ایجاد سقف سنی از این به بعد افراد بالای 50 سال نمی‌توانند به صندوق ما بپیوندند و میانگین سن به 43 سال رسیده است و افراد جوانتر به عضویت بیمه اجتماعی در می‌آیند، همچنین سعی کردیم قانون بازنشستگی پیش از موعد نیز به درستی اصلاح و اجرایی شود، برهمین اساس در حوزه قانونگذاری اعمال سقف سنی را در نظر گرفتیم که از اردیبهشت ماه نیز اجرایی شد.

وی به گره پرداخت حق بیمه به مددجویان کمیته امداد امام خمینی نیز اشاره و بیان کرد: با توجه به تاخیر در دریافت بودجه کمیته امداد از سوی دولت، پرداخت حق بیمه مددجویان نیز با تاخیر صورت می‌گرفت که با تفاهم‌نامه اخیر با رئیس کمیته امداد ظرف دو هفته آینده نیز این مشکل حل می‌شود.

مدیرعامل سابق صندوق بیمه اجتماعی روستاییان عشایر در مورد سایر پروژ‌ه‌های اقتصادی صندوق بیمه اجتماعی روستاییان و عشایر گفت: در پروژه اطلس مال مشکلاتی پیش آمده بود که این پروژه را با حاشیه‌هایی روبه‌رو کرده بود به طوری که برای حل این مشکل با کمک هیات مدیره به این نتیجه رسیدیم که 40 درصد سهم خود را به بانک انصار بفروشیم که 12 درصد به صورت سهم و 600 میلیارد تومان در قالب پول نقد به ما بازگردانده می‌شود.

وی افزود: سرمایه‌گذاری ما با قرارداد «اطلس‌مال» به 9500 میلیارد تومان می‌رسد هم اکنون نیز 5 هزار میلیارد تومان در قالب سبد بورس و 2500 میلیارد سپرده داریم و 340 میلیارد سبد غیربورسی ما است؛ همچنین هر سال 20 درصد از سرمایه‌گذاری‌ها بازده گرفتیم اما به دلیل پراکندگی ذینفعان ارتباط مستمر با جامعه هدف دشوار است و این در حالی است که قانونی برای ایجاد صندوق نداریم و فقط در حد آیین‌نامه بوده که به هیأت دولت رفته، اصلاحاتی هم که به آن دادیم چون بار مالی داشته فعلاً متوقف شده است.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۶۹۷۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است

سرحدی گفت: ولی الان باید به خانه بهداشت بروید و یک کد ارجاع می‌دهند که با آن به پزشک مراجعه کنیم و اگر پزشک آزمایش بنویسد باید برای جواب آزمایش یک کد ارجاع دیگری بگیریم و این کار وقت زیادی از بیمار را ضایع می‌کند و اگر زیر ساخت این کار آماده نشده چرا مردم را سردرگم می‌کنند.

وی افزود: افراد بر اساس ارزیابی وضع که متولی آن وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی است ارزیابی وسع می‌شوند و پنج دهک اول درآمدی کاملاً به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند و در مراکز تشخیصی درمانی طرف قرارداد دولتی دانشگاهی و خصوصی خدمت می‌گیرند.

معاون بیمه و خدمات سلامت اداره کل استان در خصوص بیمه روستاییان و عشایر تصریح کرد: با بیان اینکه پوشش بیمه، بیمه‌شدگان روستایی و عشایر و شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر جمعیت و دهک‌های یک تا پنج درآمدی، به‌صورت سیستمی و متمرکز به‌صورت رایگان به مدت یک سال تمدید شد.

وی ادامه داد: بیمه‌شدگان مذکور نیاز به مراجعه به دفاتر پیشخوان دولت و ادارات بیمه سلامت جهت تمدید پوشش بیمه خود ندارند و در مراکز ارائه‌دهنده خدمات سلامت صرفاً با ارائه کد ملی می‌توانند خدمات موردنیاز خود را دریافت کنند.

سرحدی اظهار کرد: دهک‌های یک تا پنج درآمدی به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه قرار می‌گیرند و دهک‌های ۶ تا ۹ در آمدی مشمول تخفیف ۵۰ تا ۸۰ درصد سرانه از پوشش بیمه برخوردار می‌گردند؛ همچنین دهک یک تا سه درآمدی خدمات بستری را در بیمارستان‌های دولتی دانشگاهی به‌صورت رایگان دریافت می‌کنند.

معاونت بیمه و خدمات سلامت استان بیان کرد: بیمه سلامت دارای چهار صندوق است که عبارت‌اند از: صندوق روستاییان و عشایر، صندوق سلامت همگانی ایرانیان، صندوق سایر اقشار و صندوق کارکنان دولت و در صندوق روستائیان، ساکنین روستاها و عشایر و ساکنین شهرهای زیر ۲۰ هزار نفر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند.

وی با بیان اینکه بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر به‌صورت رایگان تحت پوشش بیمه هستند گفت: بیمه‌شدگان صندوق روستاییان و عشایر با رعایت نظام ارجاع می‌توانند از خدمات تخصصی و فوق‌تخصصی در سطح دو و سه بهره‌مند شوند؛ هر نوبت ارجاع تا یک ماه معتبر است و بیمه‌شدگان می‌توانند با هر نوبت ارجاع به دو یا سه پزشک متخصص دارای تخصص‌های متفاوت مراجعه نمایند.

سرحدی خاطرنشان کرد: سازمان بیمه سلامت ایران در بحث دولت الکترونیک پیشرو است؛ یکی از قابلیت‌های خوب خدمات غیرحضوری به بیمه‌شدگان سامانه شهروندی به نشانی bimehsalamatiranian.ir است، بیمه‌شدگان می‌توانند برای تکمیل روند پوشش بیمه سلامت خود به‌صورت حضوری به نشانی مذکور مراجعه نمایند و یا با گرفتن کد دستوری استحقاق سنجی #۱۶۶۶* از استحقاق و پوشش بیمه خود مطلع شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • بیمه سلامت متولی امر بیمه همگانی است
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون بیمه‌شده دارد
  • صندوق بیمه کشاورزان و روستاییان ۳ میلیون نفر بیمه شده دارد
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • بازنشستگی ۵۵۲ مددجوی کمیته امداد بوشهر با پرداخت ۱۰ سال بیمه
  • بیش از یک میلیون نفر روستایی و کشاورز در این دولت بیمه شدند
  • ثبت نام بیمه رایگان بازنشستگی مادران روستایی و عشایری تمدید شد
  • جریمه دیرکرد بابت وام مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • جریمه دیرکرد وام از مددجویان کمیته امداد دریافت نمی شود
  • پرداخت ۱۰۶ میلیارد تسهیلات به مددجویان کمیته امداد