Web Analytics Made Easy - Statcounter

گروه فناوری _ بر اساس جدیدترین گزارش دیوایس اطلس، گلکسی اس ۷ سامسونگ در سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۷، پراستفاده‌ترین گوشی هوشمند جهان بوده است.

به گزارش بولتن نیوز وبه نقل از زومیت ، دیوایس اطلس اخیرا گزارش جدید خود را منتشر کرده و در آن به آمار و ارقام مربوط به گوشی‌های هوشمند اندروید و سخت‌افزارهای مرتبط پرداخته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از جمله اطلاعات ارائه‌شده در گزارش مورد بحث می‌توان به میزان استفاده از پردازنده‌ها، پردازنده‌های گرافیکی، رم، ابعاد نمایشگر و ... در بازار کنونی گوشی‌های هوشمند اشاره کرد. به‌عنوان مرجع باید اشاره کنیم که این لیست بر اساس داده‌های دریافتی از ده‌ها هزار وب‌سایت و غالبا در بازه‌ی زمانی سه‌ماهه‌ی دوم سال ۲۰۱۷ به دست آمده است. البته برخی از مواردی که بر اساس گزارش نامبرده مشخص‌ شده، با تعدادی از پیش‌بینی‌های صورت‌گرفته در این زمینه مطابقت دارند.

مطابق انتظار، کوالکام شرکتی است که چیپ‌ست‌ اسنپدراگون آن بیشترین میزان استفاده را در تولید دستگاه‌های اندرویدی دارد. تراشه‌ی اسنپدراگون ۴۱۰ کوالکام در کنار چیپ‌ست اکسینوس ۷۴۲۰ سامسونگ به‌عنوان چیپ‌ستی شناخته می‌شود که بیشترین استفاده را در گوشی‌های هوشمند اندروید دارد. اگرچه این روزها افزایش حافظه‌ی رم در گوشی‌های هوشمند به یک روند مهم تبدیل شده است؛ اما بیشتر گوشی‌های اندروید از یک تا دو گیگابایت حافظه‌ی رم بهره می‌برند.

دیوایس اطلس همچنین اشاره کرده که استفاده از ۰.۵ گیگابایت رم همچنان چقدر مرسوم است و شرکت‌های سامسونگ، هواوی و مدیاتک در بخش تراشه‌های موبایل در حال گسترش فعالیت‌های خود هستند و کوالکام همچنان در این حوزه بر بازار غلبه دارد. در بازه‌ی زمانی سه‌ماهه‌ی دوم ۲۰۱۷، فقط در کشور نیجریه شاهد استفاده‌ی بیشتر از چیپ‌ست‌های مدیاتک نسبت به چیپ‌ست‌های کوالکام هستیم.

همچنین در کشورهایی مثل روسیه، مالزی و کانادا، آمار استفاده از چیپ‌ست‌های سامسونگ به آمار استفاده از تراشه‌های کوالکام بسیار نزدیک است. به نظر می‌رسد همین الگو در نواحی دیگر مثل کشورهای اروپایی از جمله انگلستان نیز وجود دارد. همچنین باید اشاره کنیم که کوالکام در آمریکا به‌عنوان پردازنده‌ای شناخته می‌شود که بیشترین استفاده را دارد. در واقع سهم بازار کوالکام از پردازنده‌های موبایل آمریکا ۳۰ درصد است. برای مقایسه، سهم سامسونگ در حوزه‌ی پردازنده‌ها در ایالات متحده‌ی آمریکا ۱۰ درصد بوده است. در زیر می‌توانید این آمار را به‌صورت نمودار مشاهده کنید.

اسنپدراگون ۴۱۰ به‌عنوان پراستفاده‌ترین چیپ‌ست موبایل در جهان شناخته می‌شود، البته این مورد می‌تواند در کشورهای مختلف، کمی تفاوت داشته باشد. به‌عنوان مثال اگرچه اسنپدراگون ۴۱۰ در کشورهای آمریکای جنوبی، هند، لهستان و اسپانیا بیشترین میزان استفاده را دارد؛ اما در آمریکا و انگلیس جزو پنج چیپ پراستفاده نیست. در این دو کشور پردازنده‌های ساخت اپل در بازار غالب هستند.

به‌عنوان مثال در آمریکا چهارمین پردازنده‌ی پراستفاده، تراشه‌ی اسنپدراگون ۸۲۰ است و پس از آن در جایگاه پنجم، تراشه‌ی اکسینوس ۷۴۲۰ قرار می‌گیرد. البته در انگلیس فقط پردازنده‌ی اکسینوس ۷۴۲۰ در جایگاه پنجم پراستفاده‌ترین چیپ‌ست موبایل قرار گرفته و چهار جایگاه اولین این لیست متعلق به اپل است.

غالب بودن اپل در برخی از بازارها بر میزان استفاده از سایر اجزای سخت‌افزاری گوشی‌های هوشمند نیز تأثیر دارد که به‌عنوان مثال می‌توان به حافظه‌ی رم اشاره کرد. همان‌طور که می‌دانید، معمولا دستگاه‌های ساخت اپل از حافظه‌ی رم زیادی بهره نمی‌برند و این در حالی است که سامسونگ از رم بیشتری در تولید محصولاتش استفاده می‌کند. این وضعیت باعث شده است در گزارش دیوایس اطلس، بیشترین میزان استفاده از حافظه‌ی رم در گوشی‌های هوشمند بین ۱ تا ۲ گیگابایت باشد.

البته میزان استفاده از رم نیز در کشورهای مختلف می‌تواند تفاوت داشته باشد؛ به‌عنوان مثال دیوایس اطلس اشاره کرده که در استرالیا، سوئد و آمریکا، استفاده از ۴ گیگابایت حافظه‌ی رم بیشتر رایج است؛ بااین‌حال در آمریکا و برخی از کشورهای اروپایی، استفاده از دو گیگابایت حافظه‌ی رم نیز بسیار رواج دارد.

در حوزه‌ی سیستم‌عامل‌های موبایل، بر اساس اطلاعات ارائه‌شده توسط شرکت‌های معروفی چون IDC، هم‌اکنون اندروید بیش از ۸۰ درصد از سهم بازار را در اختیار دارد. داده‌های به‌دست‌آمده از دیوایس اطلس نیز آماری مشابه با آمار IDC را ارائه می‌کنند. بر طبق گزارش دیوایس اطلس که بر اساس ترافیک وب به‌ دست‌ آمده، ۶۰ درصد از سهم بازار سیستم‌عامل‌های موبایل در ۶۰ بازار بزرگ، در دستان اندروید است. البته باید اشاره کنیم که این داده‌ها همیشه نوسانات بسیار قابل توجهی دارند و در برخی از نواحی جهان از جمله آمریکا، انگلیس و ژاپن، شاهد کاهش سهم بازار سیستم عامل موبایل گوگل هستیم؛ در این سه کشور سهم بازار سیستم عامل اندروید به ۴۰ درصد کاهش یافته است. در ادامه می‌توانید میزان تغییر سهم سیستم عامل اندروید را در فاصله‌ی زمانی بین سه‌ماهه‌ی دوم و سه‌ماهه‌ی سوم ۲۰۱۷ مشاهده کنید.

بر اساس اطلاعات ارائه‌شده در جدیدترین گزارش دیوایس اطلس، پراستفاده‌ترین گوشی هوشمند اندروید در بازه‌ی زمانی مورد اشاره، گوشی گلکسی اس ۷ (و گلکسی اس ۷ اج) سامسونگ بوده است.

منبع: بولتن نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bultannews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بولتن نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۴۷۷۴۹۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال

غلامحسین بهمنی در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: همه ساله در ۶ ماهه نخست سال پیک مصرف تولید است که مسئولان با برنامه ریزی مناسب در خصوص واردات و اشباع بازار  می‌توانند از التهابات قیمت جلوگیری کنند.

او نرخ مصوب هرکیلو شکر برای مصرف کننده را ۳۴ هزارتومان اعلام کرد و افزود: نبود سیاست و برنامه ریزی مناسب موجب شده تا قیمت هرکیلو شکر در بازار به بالای ۴۰ هزارتومان برسد.

بهمنی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست سال روزانه ۷ تا ۸ هزارتن شکر مورد نیاز است، گفت:  با توجه به آنکه شکر کشت پاییزه تنها ۱۰۰ تا ۱۵۰ هزارتن است، از این رو انتظار می‌رود یک میلیون تن کسری از طریق واردات تامین شود تا نوسانی در بازار رخ ندهد.

دبیر اسبق انجمن تصفیه کنندگان شکر ادامه داد: بنابر آمار قیمت هرتن شکر خارجی تحویل بنادر ۵۶۰ یوروست که با احستاب ارز نیما، برای واردکننده ۲۲ تا ۲۳ هزارتومان تمام می‌شود و بدین ترتیب هرکیلو شکر تصفیه شده در سامانه بازارگاه ۲۸ هزارتومان عرضه می‌شود.

او با بیان اینکه سالانه ۲ میلیون و ۴۰۰ هزارتن شکر در کشور مورد استفاده قرار می‌گیرد، گفت: بنابر آمار سالانه یک میلیون و ۴۰۰ تا یک میلیون و ۵۰۰ هزارتن شکر در داخل تولید و مابقی با احتساب ذخایر استراتژیک وارد کشور می‌شود.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • مصرف روزانه ۸ هزارتن شکر در ۶ ماهه نخست سال
  • گوشی گلکسی A12 ناچو سامسونگ + قیمت موبایل Samsung Galaxy A12 Nacho
  • محدودیت دسترسی به گوشی‌های هوشمند و شبکه‌های اجتماعی برای کودکان فرانسوی
  • گوشی هوشمند به "کنترل تلویزیون" تبدیل می‌شود
  • قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳/ آیفون ۱۳ چند؟
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۱ اردیبهشت)
  • گوشی های محبوب میان رده سامسونگ در بازار ایران
  • قیمت گوشی سامسونگ s۲۴ ultra (۱۰ اردیبهشت) + مشخصات، دوربین گوشی Samsung Galaxy S۲۴ Ultra
  • ۸۵ درصد نمایندگان پست با گوشی هوشمند توزیع مرسوله می‌کنند
  • قیمت گوشی s۲۳ ultra + مشخصات و مقایسه با آیفون ۱۵ پرومکس امروز ( ۱۰ اردیبهشت)